FPL-desember-blå

Bournemouth håper nissen er snill med de i år, men kanskje er det de selv som må dele ut poengene? (Foto: Laurence Griffiths/Getty Images)

Vant første runde med ett poeng

FPL-desember-blå

Bournemouth håper nissen er snill med de i år, men kanskje er det de selv som må dele ut poengene? (Foto: Laurence Griffiths/Getty Images)

Desember-ligaen er i gang, og vi kårer den første rundevinneren. Den neste skal kåres allerede onsdag kveld, så vi har ingen tid å miste!

Ett lite poeng var alt som skilte vinneren fra forfølgerne. Det er som kjent mer enn nok, og premien blir hverken større eller mindre etter hvor mange poeng du får. Det eneste som teller er å få fler enn alle de andre.

MELD DEG PÅ DESEMBER-LIGAEN VED Å TRYKKE HER

Her er rundens lag, i den første av syv desember-runder:

Laget heter Vikingarna og styres av Daniel Lyngstad. Det er mulig denne rundeseieren kommer med en aldri så liten bismak. Profilen til Daniel viser nemlig at han er Newcastle-fan, og poengene som sikret han rundeseieren kom da Felipe Anderson ble byttet inn fra benken mot Sergio Aguero som ikke spilte denne runden. Felipe Anderson sørget for ett av de tre målene da West Ham slo nettopp Newcastle på lørdag.

Sergio Aguero sørget for stor spredning

Daniel Lyngstad var langt fra den eneste som hadde valgt Sergio Aguero som kaptein. Den lille argentineren var faktisk den klart mest valgte kapteinen i hele verden i helgens runde, og det med god margin. 37,3% av alle lag hadde Sergio Aguero som kaptein. Neste spiller på listen var Mohamed Salah som var valgt av 15%, og Raheem Sterling med 11,4%.

I det øyeblikket det ikke kom noen Sergio Aguero ut av lagbussen utenfor Ethiad Stadium ble det klart at 37,3% av alle lag i hele Fantasy Premier League ikke hadde noen kaptein denne runden. Dermed måtte flere millioner spillere sette sin lit til visekapteinen. Dette førte naturligvis til en mye større spredning av poengene, og en mer interessant runde.

For Vikingarna sin del var det Eden Hazard som fikk oppdraget, og han sørget for seks poeng. De bidro til at den samlede poengsummen ble 81, og tabelltopp etter første runde i Pengespill.com sin desember-liga.

Her er topp 10 etter én av syv runder:
  1. 81 poeng – Vikingarna, Daniel Lyngstad
  2. 80 poeng – Bjørnli FC, Stig Rune Bjørnli
  3. 80 poeng – chelsea8, Christian Utmo
  4. 79 poeng – Helt Fløte Albion, Marius Råve
  5. 78 poeng – Ivar3000s helter, Ivar Bruvoll Vamråk
  6. 75 poeng – Victorious Secrets, Pål Magnus Tømmervold
  7. 72 poeng – Bone FC, Arne Bones
  8. 71 poeng – Dahlskaas Utd, Eirik Dahlskås
  9. 71 poeng – Confusionkameratene, Henrik Meidell
  10. 70 poeng – Sim1 på rør, Simen Thomassen

Ny runde allerede i morgen

Som nevnt tidligere blir desember en travel måned for alle som spiller Fantasy Premier League. Den andre runden begynner allerede tirsdag kveld, så du har ikke mye tid før nesten deadline. Skal du gjøre endringer bør du gjøre de nå.

Pengespill.com deler ut mange finer premier gjennom hele desember. Du kan lese mer om premiene og hva du må gjøre for å vinne de her:

Fantasy-gavedryss i desember

Kjetil Flåten / [email protected]