FPL-november-blå

Etter hver serierunde presenterer vi rundens beste lag og stillingen i vår liga. Romelu Lukaku peker oppover, og det er der vi har fokuset. (Foto: Getty Images)

Sterling eller ikke Sterling? Kun Agüero

FPL-november-blå

Etter hver serierunde presenterer vi rundens beste lag og stillingen i vår liga. Romelu Lukaku peker oppover, og det er der vi har fokuset. (Foto: Getty Images)

Manchester City-toget dundrer videre i stor hastighet i Premier League. Når de knuser all motstand gir det også enorme utslag i Fantasy Premier League, og vi ser et skille mellom de som har flere City-spillere på sitt lag og de som har valgt en annen vei.

Rundens høyeste poengsum i Pengespill.com sin november-liga var 86 poeng. Ikke i nærheten av de 147 poengene rundens beste manager i verden klarte å samle inn, men et lite stykke foran gjennomsnittet på 52 poeng. Med såpass lave toppresultater blir det meget tett på tabellen. Etter første serierunde i november ligger hele topp 10 innenfor 10 poeng! Sånt blir det spenning av, spesielt når november bare har to serierunder igjen å spille.

City ble den store forskjellen

Som overskriften sier: Sterling eller ikke Sterling? Kun Agüero. Det er faktisk denne runden oppsummert. For med sine to scoringer og to målgivende var Raheem Sterling den klart beste spilleren å ha på sitt lag. 21 poeng fikk han, 42 om han var kapteinen på laget ditt. Til tross for at Sterling har vært blant de beste poengplukkerne i spillet så langt i sesongen er det bare 7,7% som har han på sitt lag.

Langt flere, faktisk over halvparten (52,2%) har Sergio Kun Agüero på sitt lag. Derfor ble spørsmålet om man hadde Raheem Sterling på laget, og svaret at man hadde Kun Agüero. Det var nemlig ingen i vår topp 10 som hadde Sterling som kaptein, og bare to som hadde han på laget. 9 av 10 har Agüero, og samtlige hadde gitt han kapteinsbindet. Bare Øyvind Fjørstad som endte på en tredjeplass stilte med et lag uten begge disse spillerne. Han ble reddet av å ha valgt rundens nest beste spiller som kaptein, nemlig Richarlison som fikk 15 poeng for sine to scoringer.

Det eneste skåret i City-gleden var scoringen til Danny Ings. Den sørget for at det ikke ble bonuspoeng for å holde buret rent denne runden. Dette var bare fjerde gangen Ederson i City-målet måtte hente ut en ball fra eget nett denne sesongen.

Endelig tabelltopp for Sande FC

Etter å ha kjempet i toppen ved flere anledninger klaffet det endelig for Stig Jone Sande og hans lag Sande FC. En angrepsrekke bestående av nevnte Agüero som kaptein i tillegg til Marco Arnautovic og Raul Jimenez er det få som matcher. Legg til Richarlison på midtbanen, så blir det mye poeng. Alonso sørget for 6 poeng i forsvaret, men var ellers alene om å dra lasset der.

Her er Sande FC, rundens lag:

Med bare 6 poeng til sammen på Eden Hazard og Mohamed Salah, samt to City-forsvarere som oftest får vesentlig mer poeng skjønner alle hvilket potensiale som bor i dette laget. Kanskje blir november måneden hvor vi i Pengespill.com får gleden av å sende ut en Newcastle-drakt til vinneren?

Her er de beste utfordrerne:
  1. 86 poeng – Sande FC, Stig Jone Sande
  2. 83 poeng – Stinky Fingers, Christoffer Hastun
  3. 82 poeng – Farlig støttepasning, Øyvind Fjørstad
  4. 80 poeng – FcHerregudDuSuger, Eirik Skare
  5. 79 poeng – Brillebjørn FC*, Erlend Ueland
  6. 78 poeng – FC Lysheim, Kristian Lysheim
  7. 78 poeng – The Unstoppables, Christian Røer
  8. 78 poeng – Newton Heath 1978, André Heldal
  9. 76 poeng – Ospina Colada, Niels Jakob Erlingsson
  10. 76 poeng – el roncador, Gunnar Skar

Det er tett i toppen, men også ganske hard kamp om sisteplassen. Der finner vi nemlig to stykker som til daglig sitter på samme kontorer som Pengespill.com, nemlig Ole Langmyr med 36 poeng og Henrik M med 34 poeng. Og for de som lurte: nei, ingen av de hadde hverken Sterling eller Kun Agüero på sine lag.

To runder igjen i november – meld deg på!

Selv om du ikke var med i det gode selskap i den første av tre serierunder i november er det ikke for sent å melde seg på. Det kan du gjøre ved å trykke HER, eller ved å bruke koden 2025027-648292.

Deretter må du sørge for å like Pengespill.com på Facebook. Det er et krav for å kunne vinne premier. Det er gjennom Facebook vi kontakter vinnerne. Navnet som står registrert til det vinnende laget i Premier League Fantasy er navnet som vinner premien. Det er dette navnet vi vil kontakte på Facebook. Dette er for å forhindre flere kontoer fra samme spiller.

Og når du er i gang, hvorfor ikke invitere vennene dine til å bli med? For hva er det som gjør gleden med å vinne enda bedre? Jo, det er å kunne skryte av det etter å ha slått vennene dine! Lykke til, og måtte dine kapteinsvalg bli riktige og dine bonuspoeng bli mange!

Kjetil Flåten / [email protected]