Skjermbilde 2019-02-15 kl. 07.37.03

Sportsofa: Ny podcast om sport og spill

Skjermbilde 2019-02-15 kl. 07.37.03

Tippetips, kule historier, smale sporter og hjemmekoselig stemning er noen av stikkordene til den nye sportspodcasten Sportsofa. I dag kom andre episode, og den er verdt å bruke noen minutter på!

Sportsofa ble lansert denne uken, og hadde sin jomfru-episode på tirsdag. Da hadde Even Evensen besøk av Cantona i sofaen. Ikke Eric Cantona, den eksentriske franske fotball-legenden som spilte sine beste år for Manchester United. Men Tommy Cantona. Kanskje uten legende-status ute på fotballbanen, men desto bedre kjent som en ihuga supporter. Selvsagt av Manchester United.

Se første episode av Sportsofa her

Episode 2

I denne andre episoden har Even fått besøk av Eivind Edvardsen som er leder for den norske supporterklubben til Sunderland. Han har vært gjennom noen utfordrende år med to nedrykk på like mange år. Klubben i hans hjerte rykket ned fra Premier League i sesongen 2016/2017. Året etter forventet alle direkte opprykk tilbake til det gode selskap. Forventningene var såpass store at klubben hyret inn et film-team for å dokumentere jubelsesongen som skulle komme.

I stedet ble det en katastrofesesong og nok et nedrykk. Hvordan det foregikk kan du se i den populære Netflix-serien «Sunderland Till I Die». Den gir et godt innblikk av hva som foregår på innsiden av en stor fotballklubb, og hvordan stemningen endrer seg når bunnen av tabellen truer. Og samtidig hvor lite som skal til for å tenne håpet hos de innbitte tilhengerne i og rundt klubben.

Helgens tippetips

Sportsofa serverer også flere tippetips i hver enkelt episode. Denne gangen er det en god miks av sporter som får søkelyset på seg. Toppfotball, breddefotball, UFC og kampsport, rally-VM og lengdehopp med bil. Alt dette kan du spille på, og alt sammen får du noen tips til i andre episode av Sportsofa.

Her kan du se andre epsiode av Sportsofa

Dette er oddstipsene fra #CAST2 av Sportsofa:

Fredag 15. februar

Engelsk fotball, League One
Sunderland – Accrington
HJEMMESEIER til ca 1,8 i odds. Rundens banker!

Lørdag 16. februar

WRC, Rally Sverige
Ott Tanak VINNER løpet (ca 3 i odds før løpet startet fredag)

Engelsk fotball, FA Cup
AFC Wimbledon – Millwall
BORTESEIER til ca 2 i odds

Mandag 18. februar

UFC Fight Night
Ngannou vs Velasqeuz
NGANNOU vinner til ca 2,5 i odds

Engelsk fotball, FA Cup
Chelsea – Manchester United
HJEMME/UAVGJORT

Redaksjonen / [email protected]