oddssaK

TRIUMF:Jurgen Klopp og Liverpool bidro til at en svært dyktig oddsspiller tjente greit med penger på kreativt vis.

Spinnville oddskuponger sikret solide avkastninger

oddssaK

TRIUMF:Jurgen Klopp og Liverpool bidro til at en svært dyktig oddsspiller tjente greit med penger på kreativt vis.

Teft kunne sannsynligvis ha vært mellomnavnet til to fotballinteresserte spillentusiaster, som hver for seg kunne juble for Juventus- og Liverpool-avansement på sannspådd vis …

La oss først gratulere og glede oss over den norske kvinnen som onsdag kunne juble for Vikinglottos gigantpremie på 221 millioner kroner.

I tillegg innkasserte en annen kvinne andrepremien, verdt 2,6 millioner skinnende kroner.

Tjente titusener på oddsspill

MEN for alle som er opptatt av oddsspill, er det også imponerende å skulle vinne 3 000 pund på det Sportbible.com beskriver som et «incredible bet». For en teft!

At Sadio Mane og Virgil van Dijk skulle begge sørge for nettkjenning med hodet – og at Liverpool vant 3-1 over Bayern Munchen på Allianz Arena – ga 600 i odds.

En klok, britisk spillentusiast forutså nettopp dette scenarioet, og satte 5 pund på at det ville skje. Avkastningen var av det svært hyggelige slaget: over 34 000 kroner.

Cristiano Ronaldo sørget for hyggelig gevinst

En annen gambler satte for øvrig penger på at Juventus kom til å vinne 3-0 over Atletico Madrid tirsdag kveld – og at Cristiano Ronaldo ville score tre mål.

Innsatsen var bare 1 pund, men bidro likevel til at han vant 200 pund.


Fredag trekkes Mesterligaens kvartfinaler. Ajax, Manchester City, Barcelona, Manchester United, Juventus, Porto, Liverpool og Tottenham er turneringens gjenværende lag.

LES OGSÅ: Kritisk til VG-oppslag: «Noe lignende drap eller vold kanskje?»

LES OGSÅ: TV-topp raser mot monopoltilhengere

Pål Magnus Tømmervold / [email protected]