FPL-desember-blå

Bournemouth håper nissen er snill med de i år, men kanskje er det de selv som må dele ut poengene? (Foto: Laurence Griffiths/Getty Images)

Spennende innspurt

FPL-desember-blå

Bournemouth håper nissen er snill med de i år, men kanskje er det de selv som må dele ut poengene? (Foto: Laurence Griffiths/Getty Images)

Det intense juleprogrammet går mot slutten, Boxing Day er unnagjort og i morgen begynner siste serierunde i 2018, og dermed siste mulighet til å spille om premiene vi deler ut helt gratis!

Boxing Day ble akkurat så innholdsrik og spennende som alle håpet på. Vi fikk dramatikk, overraskelser, skuffelser og masse mål. Et perfekt utgangspunkt for jubel og frustrasjon for alle managere i Fantasy Premier League med andre ord.

Husk også siste runde i desember-ligaen denne helgen! Januar-ligaen er også åpen for påmelding. Trykk på månedene for å melde deg på, helt gratis!

Defensiv rundevinner

Det er mest fokus på angriperne i Fantasy Premier League. Det er kanskje ikke så rart, det er tross alt disse som scorer de fleste målene. Derfor er det sjeldent å se et lag med over 100 poeng som bare har en spiss på banen. Nå er det kanskje ikke alt for mye defensive oppgaver i midtbane-femmeren vi ser her, men likevel et uvanlig oppsett. Det fungerte perfekt denne runden! Rundevinner på Boxing Day ble 4PilsOgEnSteveCook, en gammel kjenning i Pengespill.com sine ligaer. Mannen bak heter fortsatt Marius Johannessen. Her ser du hvordan han disponerte sine spillere på Boxing Day:

rundevinner boxing day

Med fem spillere som hentet et tosifret antall poeng blir det mengder med poeng totalt. Til tross for en smultring fra Bednarek og skuffelser fra City-duoen Sané og Agüero ble det altså hele 105 poeng på rundevinneren fra Boxing Day. Kun ett annet lag klarte over 100 poeng, og det var Bjørnli FC fra Stig Rune Bjørnli. Imponerende levert fra begge lag!

Begge lag ligger også godt plassert på sammenlagt-tabellen, med rundevinneren på 11. plass rett utenfor topp 10. Bjørnli FC finner vi noen plasser lenger opp.

Tabellen etter seks av syv runder:
  1. 414 poeng – Blautbæsj XI, Aksel Helmersen
  2. 401 poeng – HeltPåJorde, Stian Michael Kristoffersen
  3. 399 poeng – Vaulen Tigers, Tore Bjørheim
  4. 397 poeng – Dead money, Martin Hanitz
  5. 397 poeng – Bjørnli FC, Stig Rune Bjørnli
  6. 396 poeng – FC Teo d’Or, Teodor Steen Luisa
  7. 387 poeng – Sapmi Liverbirds, Mathis Ailu Eira Meløy
  8. 387 poeng – Ivar3000s helter, Ivar Bruvoll Vamråk
  9. 380 poeng – Playmomen, Andreas Odin Rimpi
  10. 379 poeng – StraumoKING, Vegar Straume

Siste sjanse før ny sjanse

Lørdag og søndag spilles den 20. serierunden, og dermed den første runden i andre halvdel av sesongen. Vi er akkurat nå ved halvspilt sesong, og det er på tide å hente tilbake de tapte poengene om du har som mål å avslutte øverst på tabellene dine.

Pengespill.com fortsetter selvsagt med måneds-ligaer, og du kan melde deg på allerede nå for alle de kommende ligaene:

Januar: 2025027-648365
Februar: 2025027-648456
Mars: 2025027-648489
April/mai: 2025027-648530

Du kan selvsagt også melde deg på til desember-ligaen. Det er bare én av syv runder igjen, men du tar med deg alle poeng du har samlet i desember. Selv om det ikke er nok til å kjempe om sammenlagtpremien kan du fortsatt vinne premier. Hver eneste rundevinner i desember får nemlig en fin premie fra oss!

Les mer: Fantasy-gavedryss i desember

Kjetil Flåten / [email protected]