sunny2

GAMLE LAGKOMPISER: Gary Neville og Ole Gunnar Solskjær har bevart det gode vennskapet fra tiden som aktive fotballspillere for Manchester United. Skjermdump: Twitter.com/GNev2

Solskjærs navn runget i United-garderoben

sunny2

GAMLE LAGKOMPISER: Gary Neville og Ole Gunnar Solskjær har bevart det gode vennskapet fra tiden som aktive fotballspillere for Manchester United. Skjermdump: Twitter.com/GNev2

Ifølge Manchester Uniteds tidligere, trofaste høyreback Gary Neville, sang klubbens stjernespillere «Ole Gunnar Solskjær» av full hals, etter mirakelet i Paris.

«The spirit of Manchester United», sa Ole Gunnar Solskjær etter å ha ledet de røde djevlene til sensasjonelt avansement i Mesterligaen.

– Guttene var absolutt fantastiske, sa nordmannen – og forsøkte å forklare hvordan det var mulig å slå tilbake med 3-1, etter å ha tapt 0-2 på Old Trafford.

Ole Gunnar Solskjær hylles av alle

Samtidig som Solskjær gjorde unna de obligatoriske intervjuene med alle de store mediene på plass i Frankrikes hovedstad, deltok nordmøringens tidligere lagkamerat, Gary Neville, i feiringen som foregikk i garderoben på Parc des Princes.

Den pensjonerte, engelske landslagsspilleren forteller at United-spillerne sang Solskjærs navn som på flere vis sier noe om nordmannens status i miljøet.

Episoden er også en tydelig indikasjon på hvem «garderoben» ønsker som ny permanent sjef. Den norske vikar-manageren er på sin side opptatt av å hylle kollegene i jobben med å gjenreise storklubben.

– Vi har et godt forhold til spillerne, som sammen med trenerne utgjør et fantastisk team, sa Solskjær – og la ikke skjul på at 3-1-seieren er karrierens største opplevelse som fotballtrener.

– Det er øyeblikk som dette, som du deler med trenerstaben, spillerne og supporterne, hva fotball handler om, sa Solskjær.

Nå skal også fansen høres bedre

Som Pengespill.com skrev onsdag, er det nå kjent at tribuneseksjonen Stretford End på Old Trafford, fra og med neste sesong, skal bestå av hjemmesupportere som synger av full hals.

Dette i et forsøk på å løfte den hardt kritiserte stemningen på arenaen.

Ifølge 90min.com kommer den verdenskjente storklubben også til å fryse prisene på sesongkort for åttende år på rad. Ventelisten består per dags dato av over 100 000 United-supportere.

Vil gjøre noe med atmosfæren

Ole Gunnar Solskjærs kolleger i administrasjonen har ifølge rapportene jobbet en god stund i samarbeid med forskjellige supporter-grupper.

Formål? Å sørge for tiltak som gjør noe med atmosfæren på det som en gang var «drømmenes teater».

Jose Mourinho uttalte også, som United-manager, at det ikke ble sunget nok blant supporterne på Old Trafford.

LES OGSÅ: To navn skiller seg ut i Real Madrids trenerjakt

LES OGSÅ: Liverpool-legenden som nesten stoppet Pep Guardiola

LES OGSÅ: Gubben gikk bananas etter Liverpool-triumfen

Pål Magnus Tømmervold / [email protected]