Vinn penger 24 timer i døgnet! Motta GRATIS USD 30 i sjetonger for å begynne!

Regler for rulett

Innsatser plassert på: (hvorav én vinner)
Odds
Enkelt tall
35 till 1
Hvilke som helst av de 12 tallene i den vannrette rekken
2 till 1
Splitte (to tall)
17 till 1
Loddrett rekke (tre tall)
11 till 1
«Corner» (fire tall)
8 till 1
Seks tall i to tilstøtende loddrette rekker
5 till 1
Første, andre og tredje Kolonne
2 till 1
Første, andre og tredje Dusin
2 till 1
Fem tall: 0, 00, 1, 2, 3
6 till 1
Low Half, High Half, svart, rød, partall, oddetall
1 till 1

Hvis du for eksempel har satset et beløp på USD 20 som går inn på ett enkelt tall (35 til 1), vil du få tilbake den opprinnelige innsatsen din på USD 20 pluss 35 ganger innsatsen på USD 20, som blir USD 700. Et annet eksempel: Hvis du har satset et beløp på USD 100 som går inn på fargen Rød (1 til 1), vil du få tilbake den opprinnelige innsatsen på USD 100 pluss USD 100 av gevinsten.

Sjetongene nedenfor viser alle typer innsatser.

Slik spiller du:

Før du begynner å spille Rulett, må du kontrollere at du er koblet opp til
Internett.
Når du har koblet deg til, vil du bli bedt om å identifisere deg. Hvis det er første gang du spiller, og du ikke har et tilnavn (nickname), klikker du Ny spiller.

Du kan alltid spille med sjetonger som ikke har noen verdi GRATIS. Du bruker ikke virkelige penger når du spiller med NULL-sjetonger. NULL-sjetonger kan ikke satses sammen med ekte sjetonger med pengeverdi i samme runde av spillet.

Du kan når som helst kjøpe ekte sjetonger og spille med virkelige penger ved å klikke Kjøpe sjetonger.
Du kan når som helst veksle inn sjetongene dine i penger ved å klikke Utbetaling. Sjetongene fåes i verdiene USD 1, USD 5 og USD 10. Hvis du vil veksle sjetonger i én verdi (for eksempel en sjetong verdt USD 10) inn i sjetonger av en annen verdi (for eksempel 2 USD 5-sjetonger), drar du sjetongene mellom de tilsvarende stablene (for eksempel fra USD 10-stabelen til USD 5-stabelen). Hvis stabelen du drar til, er tom (hvis du f.eks. er tom for USD 5-sjetonger), drar du sjetongen slik at den dekker tallet «0» som vises nederst i den tomme stabelen. Så slipper du museknappen, og en USD 10-sjetong vil bli til to USD 5-sjetonger. Hvis du har valgt å spille off-line, og du vil koble deg opp og spille med virkelige penger, klikker du LOGG PÅ i øvre høyre hjørne på skjermen.

Hvis du vil satse, velger du det antallet sjetonger du vil ha fra stabelen ved hjelp av musen, drar dem til det stedet du vil satse og slipper museknappen for å slippe sjetongene. Du kan flytte og endre innsatsene til «no more bets» kommer opp og NO MORE BETS vises i statustavlen nederst på skjermen.

Maksimumsinnsatser og minimumsinnsatser:

Maksimumsinnsatser og minimumsinnsatser registreres nederst på skjermen til høyre. Kulen begynner ikke å rulle før minimumsinnsatsen er registrert. Spilleren kan ikke satse mer enn et maksimumsbeløp i noen av rundene av spillet. Spilleren er ansvarlig for den riktige plasseringen av innsatsene på bordet.