Veronica Kristiansen

Veronica Kristiansen og håndballandslaget er nasjonens store favoritter. De er også favoritter i oddsmarkedet.

– Det renner inn spill på EM-gull

Veronica Kristiansen

Veronica Kristiansen og håndballandslaget er nasjonens store favoritter. De er også favoritter i oddsmarkedet.

Når håndball-EM kastes i gang mot Tyskland lørdag er det med et solid favorittstempel på de norske jentene.

Det til tross for at stjernespiller Amanda Kurtovic mister mesterskapet med en kneskade. PR-sjef i spillselskapet Betsson, Joakim Ingebrigtsen, forteller i en pressemelding at det norske folk ikke har mistet troen på håndballjentene:

– Selv om Kurtovic ble skadet renner det fremdeles inn spill fra nordmenn som tipper at håndballjentene tar gull. Det virker altså ikke som om det norske folk har mistet troen, selv om stjernespilleren går glipp av håndball-EM. Etter seieren mot Frankrike ser vi at mange tipper på de norske jentene, sier Ingebrigtsen.

Det var i søndagens kamp mot Frankrike det gikk galt for jenta fra Sandefjord. Kurtovic fikk seg en trøkk i møtet med en fransk spiller, og måtte få hjelp til å forlate banen. Det viste seg at hun hadde røket fremre korsbånd i venstre kne. Både folket og spillselskapet har likevel troen på ny topplassering for de norske medaljegrossistene. På oddslistene er Norge favoritter med 2,40 i odds. Det er Frankrike, som ble beseiret søndag, som spås å bli den største utfordreren for de norske jentene. Betsson-mannen forklarer i pressemeldingen hvorfor spillselskapet tror Norge går til topps:

– Vi har fremdeles Norge som favoritter til å vinne EM-gull. Det er klart Norge blir litt svekket av at Kurtovic ble skadet, men Thorir Hergeirsson har fremdeles en meget god tropp. Norge har kanskje ikke de største stjernene, men det er meget høyt nivå på alle spillerne landslagssjefen har til disposisjon. EM er en intensiv turnering med masse kamper på kort tid. Da er det en stor fordel at Hergeirsson har flere strenger å spille på, sier Ingebrigtsen avslutningsvis.

 

De fem største oddsfavorittene før mesterskapet

 

Norge – 2,40

Frankrike – 3,60

Russland – 9,00

Nederland – 10,00

Sverige – 15,00

Redaksjonen / [email protected]