‭teo1

Teodor Steen Luisa har etablert seg i toppen som en av verdens fremste Fantasy Premier League-spillere.

Norges Fantasy-konge deler nye kremtips

‭teo1

Teodor Steen Luisa har etablert seg i toppen som en av verdens fremste Fantasy Premier League-spillere.

Teodor Steen Luisa (23) fra Porsgrunn er en av verdens dyktigste Fantasy Premier League-deltagere. Nå kommer han med gode råd til hvem du bør håndplukke med tanke på de neste rundene.

For en snau måned siden, fortalte Pengespill.com om nordmannen som tronet øverst i det prestisjetunge spillet.

Blant nesten 6 millioner deltagere var Teodor fotballverdenens beste.

Det gjorde at Manchester United-supporteren fikk uvanlig mye oppmerksomhet, samtidig som den norske Fantasy-manageren innrømmet det var vanskelig å ta innover seg tetposisjonen på verdensbasis.

– Men hvordan påvirkes egentlig hodet i en sådan stund?

– Jeg har i utgangspunktet vært veldig rolig de ukene jeg har ledet på verdensbasis og føler at det ikke har preget meg spesielt i valgene mine. Likevel så merker jeg at jeg kanskje gjøre tryggere valg nå enn tidligere, og at jeg gambler litt mindre på byttene mine, sier 23-åringen.

Fortsatt i verdenstoppen

Per dags dato ligger laget FC Teo d’Or på en svært respektabel 15.plass på listen over millioner med fotballfolk. Kun 32 poeng skiller den norske Fantasy-kongen og lederposisjonen.

Det er selvfølgelig litt kjedelig ikke å inneha førsteplassen lenger, men det er absolutt som forventet. Det er få poeng som skiller lagene i toppen, og det kommer til å svinge i løpet av hele sesongen, sier Teodor, som altså er kongerikets sterkeste Fantasy-manager. Tross alt.

– Det er svært mange gode FPL-managere fra Norge, så det er jeg godt fornøyd med. Målet er å beholde denne ledelsen fremover og forhåpentligvis klare å skaffe en liten luke ned til nummer 2, fortsetter han.

– Merk deg disse spillerne!

Pengespill.com har månedlige Fantasy-konkurranser. I en slik sammenheng er det naturlig å notere hvilke spillere Kong Fantasy tipser om, med tanke på fortsettelsen.

Teodor legger ikke skjul på at han er blodfan av Chelseas Eden Hazard, og beskriver ham som «must have» all den tid den offensive stjernespilleren er skadefri.

– Med tanke på kampprogram vil jeg anbefale spillere som Arnautovic (West Ham) og Vardy  (Leicester) den kommende tiden, ellers vil jeg anbefale å ha gode spillere fra lagene som ligger i toppen, sier Fantasy-kongen – og ramser opp en rekke eksempler på hvem han sikter til:

– Robertson, Alonso, Mendy, Mane, Salah, Sterling, Aguero, Lacazette eller Aubameyang. På grunn av pris så kan man selvfølgelig ikke ha alle disse på laget, men det er spillere som over tid garantert vil levere mye poeng.

Saken fortsetter under bildet.

Liverpools Alisson Becker, Virgil Van Dijk og Joe Gomez er naturlige kandidater å vurdere med tanke på Fantasy-sesongen. (Photo by Alex Livesey – UEFA/UEFA via Getty Images)

– I det litt billigere prissjiktet, så ser spesielt Pereyra og Martial veldig spennende ut. De kan være potensielle poengsankere i tiden som kommer, sier den aktive fotballspilleren fra Porsgrunn.

To runder igjen i november – meld deg på!

Selv om du ikke var med Pengepill.com-konkurransen – i den første av tre serierunder i november – er det ikke for sent å melde seg på. Det kan du gjøre ved å trykke HER, eller ved å bruke koden 2025027-648292.

Deretter må du sørge for å like Pengespill.com på Facebook. Det er et krav for å kunne vinne premier.

Det er gjennom Facebook vi kontakter vinnerne. Navnet som står registrert til det vinnende laget i Premier League Fantasy, er navnet som vinner premien. Det er dette navnet vi vil kontakte på Facebook.

Dette er for å forhindre flere kontoer fra samme spiller.

LES OGSÅ: Teodor (23) er verdens beste Fantasy-manager

LES OGSÅ: Sterling eller ikke Sterling? Kun Agüero

LES OGSÅ: Northug fleiper med Pengespill-sak på Instagram

LES OGSÅ: Drømmer om fight foran 100 000 fans

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Pål Magnus Tømmervold / [email protected]