Nordmenn på harryhandel kan få poker i tillegg

I lisenssøknaden til EU ønsker Sverige å etablere fysiske pokerklubber med lisens. Nordmenn på harryhandel kan dermed møte helt lovlig regulerte pokerklubber og spillbutikker langs grensen mellom Norge og Sverige. 
<
s strong>I lisenssøknaden til EU ønsker Sverige å etablere fysiske pokerklubber med lisens. Nordmenn på harryhandel kan dermed møte helt lovlig regulerte pokerklubber og spillbutikker langs grensen mellom Norge og Sverige.  Riksdagen ventes å vedta regjerningens forslag til endring av rammeverket for en ny pengespill-lov, men helt på detaljnivå hvordan den nye regulerte lisenshverdagen vil se ut, er svenskene enda ikke. Det som er sikkert er at Sverige bare mangler et formelt vedtak på å følge etter Danmark i å gå fra spillmonopol til et regulert lisensregime, der alle som ønsker kan søke om lisens til å selge pengespill i vårt naboland i øst. Les mer:  Slik blir Sveriges nye lisensordning for spillbransjen.

Pokerklubber med lisens

Etter det Pengespill.com forstår kommer de fleste spillselskap til å søke lisens i Sverige. Myndighetene har et mål om å få det nyregulerte pengespillmarkedet åpnet 1. januar 2019. Alle kan i prinsippet søke om lisens, både internasjonale spillselskap, organisasjoner og privatpersoner. Så er det opp til Lotteriinspektionen å håndtere søknadene ut fra kriterier den svenske regjering setter. I Lotteriinspektionens skriv til EU om vedtak på ny pengespill-lov søkes det blant annet om lisens for å drive fysiske pokerklubber til lands og til vanns. Det er turneringspoker med innkjøp, og der alle deltakere må være registrert gjennom et spillekort, det dreier seg om. Svenskene åpner for lisens på fartøy i internasjonalt farvann og på fysiske klubber i Sverige. Les mer: Spillerne vinner mer når spillmonopolet faller

Nordmenn på harryhandel

Det er Svenska Spel sine fire Casino Cosmopol som hittil har vært arena for regulert pokerspilling i Sverige. Mange nordmenn har vært innom opp gjennom de 15 åra disse har hatt åpne dører. Ofte nordmenn på harryhandel, som nå kan få et langt mer utbredt turneringspoker-tilbud enn kun i Stockholm, Malmö, Göteborg og Sundsvall. I følge bransjekjennere åpner den nye reguleringen for at aktører kan etablere lisensierte pokerklubber langs grensen til Norge. Det er i så fall i samsvar med det en lisens åpner for. Der kan trolig internasjonale spillselskap åpne fysiske spillbutikker på gateplan ved siden av å tilby sine pengespill online.      

Kjetil Flåten