floyd2

Floyd Mayweather lider neppe noen økonomisk nød, selv om han nå bryter avtalen om kamp i Japan.

«Moneymaker» gjør u-sving

floyd2

Floyd Mayweather lider neppe noen økonomisk nød, selv om han nå bryter avtalen om kamp i Japan.

Superstjernen Floyd Mayweather (41) hevder han så seg blind på duellen kommende nyttårsaften i Japan – og avlyser nå avtalen om kamp i storbyen Saitama.

Bokseren avslører i et ferskt Instagram-innlegg at han likevel ikke kommer til å utfordre kickbokseren Tenshin Nasukawa (20) på årets siste dag.

I en lengre redegjørelse i de sosiale mediene, utdyper verdens best betalte idrettsmann bakgrunnen for avgjørelsen.

– Jeg vil gjøre det klart at jeg, Floyd Mayweather, aldri avtalte en offisiell kamp mot Tenshin Nasukawa, skriver den ubeseirede 41-åringen på Instagram – og forteller videre at han egentlig dro til Asia for å diskutere en privat oppvisningskamp mot den unge japaneren.

– Kun rikinger som tilskuere

Matchen skulle for øvrig skje foran øynene på bare noen få utvalgte tilskuere – dog svært velstående av slaget – som hadde betalt store beløp for å være ringside.

– Arrangementet var ment å være et underholdningsformål, med ingen hensikter om å bli representert som en offisiell fight, eller å bli vist på TV på verdensbasis, fortsetter Mayweather.

Straks etter å ha ankommet Tokyo og pressekonferansen mandag, hevder superstjernen at kampplanene sporet fullstendig av.

– Vi burde ha stoppet dem øyeblikkelig. Jeg vil gjerne beklage til alle mine supportere for den misvisende informasjonen som ble annonsert under pressekonferansen.

– Jeg kan forsikre dere om at jeg ble gjort blind på arrangementet som skulle finne sted, og som var opprettet uten mitt samtykke og godkjennelse, skriver Mayweather, som  lovet å ofre blod, svette og tårer i kampen mot den relativt ukjente motstanderen.

Rematch neste?

Amerikaneren har ikke vært i ringen siden han ydmyket og slo iren Conor McGregor i en boksekamp i Las Vegas i 2017.

Mayweather har i løpet av karrieren vunnet samtlige 50 «fighter», og ryktes nå å skulle gå omkamp mot det filippinske idrettsikonet, Manny Pacquiao.

LES OGSÅ: Avslører tidenes lønnsutbetaling

LES OGSÅ: McGregor latterliggjør Mayweathers klesstil

LES OGSÅ: Crouch-bok: Pennant glemte Porsche på togstasjon i Spania

LES OGSÅ: England-legender slakter Rooney-comeback

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

 

Pål Magnus Tømmervold / [email protected]