FPL-november_grønn

Romelu Lukaku og Manchester United håper pilen skal peke oppover i november.

Meld deg på vår Fantasy-liga

FPL-november_grønn

Romelu Lukaku og Manchester United håper pilen skal peke oppover i november.

November er her, og det betyr at vi starter opp en ny Pengespill.com liga i Premier League Fantasy. Alle begynner med 0 poeng og like muligheter til å vinne fotballdrakten til favorittlaget ditt.

TRYKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ

Det spiller ingen rolle om du har truffet med hvert eneste kapteinsvalg så langt. Eller om du i runde etter runde har 15 bortkastede poeng på innbytterbenken. Vi sletter alle gamle poeng og begynner på nytt! Den som samler flest poeng i løpet av de tre serierundene i november vinner ikke bare Pengespill.com sin liga, han eller henne vinner også drakten til sitt favorittlag.

Det er selvsagt helt gratis å være med, så her har du en alle tiders mulighet til å sikre deg en oppgradering av garderoben til kampene i det tøffe desember-programmet.

Tre runder, én vinner

November har bare tre serierunder, så avstanden til seieren i ligaen er kort. Er du en av de heldige som fortsatt har wildcardet tilgjengelig kan det være den store fordelen du trenger. Eller kanskje er tiden inne for å bruke bench boost-chipen? Med så få runder er det små marginer som vil avgjøre vinneren. Har du noen ekstra poeng på lur kan det være alt som skal til for å få det nødvendige overtaket.

Det er noen spennende runder vi skal gjennom. Den første spilles allerede denne helgen. Her er det storkampen Arsenal – Liverpool som stjeler de fleste overskriftene, men det er også andre viktige oppgjør. Spesielt når vi ser på de med et Fantasy Premier League perspektiv.

Wolves har vært en overraskelse for mange. De har holdt nullen i fire av ti kamper så langt, og har tre forsvarere med 40 poeng eller mer. Bare Chelsea og Manchester City kan vise til det samme. Forsvaret til Wolves vil settes på en tøff prøve denne helgen når Tottenham kommer på besøk på Molineux. Nevnte Chelsea og City har begge fine hjemmekamper mot henholdsvis Crystal Palace og Southampton.

West Ham har underprestert så langt, men kan muligens få litt etterlengtet vind i seilene med en hjemmekamp mot Burnley i morgen. I bunnen av tabellen finner vi et meget viktig oppgjør mellom Huddersfield og Fulham. Her vet begge lag at det trengs tre poeng for å få et pusterom i det som kan bli en nedrykksstrid.

Manchester United har ikke levert som forventet denne sesongen, og presset på Jose Mourinho er stort. De reiser til Bournemouth, et lag som virkelig har levert over forventningene så langt i år. Callum Wilson står bokført med fem scoringer og syv målgivende så langt. Han skal møte et United-forsvar som får kritikk fra de fleste hold, inkludert sin egen manager.

Vilkår for konkurransen

Når du har valgt ut ditt lag, hvilke spillere som skal starte og ikke minst hvem som skal være kaptein kommer det viktigste: sørg for at du er påmeldt til Pengespill.com sin liga! Det kan du gjøre ved å trykke HER, eller ved å bruke koden 2025027-648292.

Deretter må du sørge for å like Pengespill.com på Facebook. Det er et krav for å kunne vinne premier. Det er gjennom Facebook vi kontakter vinnerne. Navnet som står registrert til det vinnende laget i Premier League Fantasy er navnet som vinner premien. Det er dette navnet vi vil kontakte på Facebook. Dette er for å forhindre flere kontoer fra samme spiller.

Det tredje er kanskje ikke veldig viktig, men det er veldig moro. Det er å invitere vennene dine til å bli med. For hva er det som gjør gleden med å vinne enda bedre? Jo, det er å kunne skryte av det etter å ha slått vennene dine! Lykke til, og måtte dine kapteinsvalg bli riktige og dine bonuspoeng bli mange!

Om du trenger noen tips har vi spurt Teodor, som er en av verdens beste i Premier League Fantasy:

Teodor (23) er verdens beste Fantasy-manager

Kjetil Flåten / [email protected]