floyd

Conor McGregor lar det skinne gjennom på Instagram hva han mener om den forestående kampen i Tokyo nyttårsaften. Foto: Skjermdump/Instagram

McGregor latterliggjør Mayweathers klesstil

floyd

Conor McGregor lar det skinne gjennom på Instagram hva han mener om den forestående kampen i Tokyo nyttårsaften. Foto: Skjermdump/Instagram

Conor McGregor sparer ikke på nedlatende kommentarer, etter at «Moneymaker» offentliggjorde at han trer ut av pensjonisttilværelsen.

Boksestjernen Floyd Mayweather (41) reiser på tampen av året til Tokyo for å møte den svært talentfulle, japanske kickbokseren, Tenshin Nasukawa (20).

Selve matchen er berammet til nyttårsaften, men der kampreglene for oppgjøret fortsatt ikke er offentliggjort.

Hva slags kamp får vi se?

Så får fansen tenke sitt, når de ser Mayweather posere på Instagram med kickboksinghansker …

– Jeg vil gi folk det de vil ha: blod, svette og tårer, sa 41-åringen under en pressekonferanse i den japanske hovedstaden – og opplyste samtidig om at fighten er et ledd i å markedsføre hans promotørselskap.

Amerikanerens motstander er, som «Moneymaker», fortsatt ubeseiret i ringen, men har til gode å gå en ren boksekamp.

McGregor leverer i kjent stil på Instagram

Fra Europa følger den mye omtalte MMA-utøveren Conor McGregor kampoppladningen med en kritisk, men humoristisk (?) tilnærming.

Bare timer etter at oppgjøret var offentliggjort,  rettet iren verbalt Instagram-skyts mot sin overmann fra «The Money Fight» i 2017. Dette etter å ha sett bilder fra pressekonferansen i sosiale medier.

– Er det en joggedress eller en badstuedrakt (stimulerer kroppen til å forbrenne fett, journ.anm)? haha wtf. Er det varmt i Tokyo, eller hva er historien bak dette? Klimaforandringene er ikke til å spøke med. F**k meg, skrev McGregor, som nå synes å være «back on track» etter den mye omtalte skandalekampen mot Khabib Nurmagomedov.

– Chris Tucker and Jackie f**king Chan

I hvert fall når det kommer til harselering med rivaler. I tiraden på Instagram fortsetter han i kjent stil, etter å ha sett presentasjonen av Mayweather og Nasukawa.

Av forskjellige årsaker lar vi være å oversette til norsk:

«What in the f**k is going on here? Who’s this little p***k next to you ? That’s mad s**t.Like something out of rush hour 5 or something. Chris tucker and Jackie f**king Chan back in this b*tch. F**king brilliant,» skriver McGregor.

LES OGSÅ: Twitter-bildene som avslører McGregor

LES OGSÅ: Får ikke utbetalt UFC-pengene

LES OGSÅ: Northug fleiper med Pengespill-sak på Instagram

LES OGSÅ: Drømmer om fight foran 100 000 fans

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Pål Magnus Tømmervold / [email protected]