thumbnail hoved blank

Lad opp til sportshelgen med Sportsofa

thumbnail hoved blank

Er du glad i sport og spill bør du få med deg den nye vodcasten Sportsofa. Der får du tips til både hva du bør få med deg på TV fra sofaen, og hva du bør vurdere å spille på.

Hver tirsdag og fredag morgen legges en ny episode av Sportsofa ut på de fleste plattformer. Tirsdagsepisoden tar for seg midtuken, og fredagens episode går gjennom helgens program.

Her kan du se den niende og foreløpig siste episoden:

Vil du se de tidligere episodene kan du gjøre det her.

Even Evensen og Kjetil Flåten går gjennom de kommende dagene, og her er tipsene de har kommet frem til:

🛋️ Sofamenyen:

Tirsdag 12. mars

Det handler om Champions League.Juventus har to mål å ta igjen mot Atletico Madrid og vil gå ut i hundre. Cristiano Ronaldo må være påskrudd i denne kampen, og gjerne levere et av sine mange hattrick. Det kan bli en spennende kamp!
Det andre oppgjøret mellom Manchester City og Schalke 04 bør ikke by på den samme spenningen ettersom Pep Guardiolas menn skal ha dette i lommen.

Onsdag 13. mars

Mer Champions League. Vi får Barcelona hjemme mot Lyon, men den kampen tror vi er vunnet. Derfor er fokuset utvilsomt på den andre storkampen mellom Bayern München og Liverpool. Begge disse kampene endte 0-0 i første møte.

Torsdag 14. mars

Golf! The Players Championship begynner torsdag og varer ut uken. Masse sport på TV, og gode muligheter for spill. Vinneroddsen er solid på favorittene, og de som skiller seg ut er Dustin Johnson, Rory McIlroy, Justin Thomas og Justin Rose.

💸 Evens hundrelapp:

Even satser hundrelappen sin på golf denne gangen. Det blir 15 i vinnerodds på Rory McIlroy! Et valg som gir god avkastning, og i tillegg fire dagers spenning underveis i turneringen.

💸 Kjetils hundrelapp:

Det gikk dritt forrige gang disse lagene møttes, men Kjetil prøver igjen! En Champions League-dobbel med seier til både Bayern München og Juventus.

Redaksjonen / [email protected]