John Arne Riise

Betsson-ambassadør John Arne Riise leder eget VM-program fra studio på Malta under hele mesterskapet i Russland. 

John Arne Riise leder eget VM-program

John Arne Riise

Betsson-ambassadør John Arne Riise leder eget VM-program fra studio på Malta under hele mesterskapet i Russland. 

Betsson-ambassadør John Arne Riise leder eget VM-program fra studio på Malta under hele mesterskapet i Russland.

Det har versert rykter en stund om at Riise skulle flytte fra hjembyen Ålesund. Der ble han tidligere i vinter utnevnt til ambassadør for Jugend-byen på bakgrunn av sin fotballkarriere. Videre fikk han navnet sitt på statuen utenfor Color Line Stadion. En venstrebeint spillerskulptur som i alle år bare har hett fotballspilleren.

Knappe fire måneder senere er det bestemt at han og kona Louise Angelica Riise flytter fra Ålesund til Malta. Manager Erland Bakke forklarer flyttingen med nye karrieremuligheter.

Les mer: Baby-Mourinho har tatt Bundesliga med storm

Vi er i forhandlinger og mye tyder på at John Arne og Louise vil flytte fra Ålesund. Utover det kan jeg ikke kommentere noe mer av hensyn til forhandlingene, sier manager Erland Bakke i en kommentar til Sunnmørsposten.

John Arne Riise med eget VM-program

Neste stoppested er Malta. På den solfylte øya i Middelhavet har Riise i samarbeid med Betsson rigget til studio som skal ha VM-sendinger fra hele mesterskapet i Russland.

Les mer: Dette er VM-historien kort fortalt

Første sending er dagen før åpningskampen i VM mellom Russland og Saudi Arabia. Programmet kan følges direkte via Betsson-bloggen. 

Riise blir ikke alene i VM-studio. Standupkomiker Rasmus Wold og fotball-leksikon Lars Sivertsen skal også veilede seerne gjennom sendingene fra Malta. Alt via bloggen til spillselskapet.

– Jeg tok kontakt med Betsson en stund tilbake fordi jeg ønsket å lage mitt eget fotballstudio under VM. De tente umiddelbart på idéen og vi har jobbet knallhardt for å komme i mål til åpningskampen., sier Riise til Betsson-bloggen.

Fotball-framtid

John Arne Riise er sammen med ComeOn-ambassadør John Carew de to mest meriterte fotballspillerne i Norge gjennom tidene. Riise toppet 110 landskamper for Norge med Champions League-seier i 2005. Backen med det frykta venstrebeinet brant rett nok et av de rødes straffespark i den dramatiske finalen i Istanbul, men pokalen ble like vell med hjem til Merseyside.

Les mer: Tyskland jager eksklusiv reprise

Der ryktes det at Riise kommer til å bli å finne mer i jobbsammenheng etter fotball-VM. Riise skal være aktuell for å ta over ambassadør-rollen Steven Gerrard hadde i Liverpool fram til han takket ja til å bli Rangers-manager.

Riise er som kjent også fotballagent, noe han annonserte senest på slutten av fjoråret.

 

Rolf Hansen / rolf@pengespill.com