icardi4

Mauro Icardi har fått en haug fotballidoler til å ønske stesønnen til lykke med bursdagen. Foto: Wikipedia/skjermdump Instagram

Inter-stjernen Mauro Icardi ga stesønnen tidenes bursdagsvideo på Instagram

icardi4

Mauro Icardi har fått en haug fotballidoler til å ønske stesønnen til lykke med bursdagen. Foto: Wikipedia/skjermdump Instagram

Mauro Icardi har involvert et stjernegalleri fra fotballverdenen, for å kaste glans over Valentino Manés fødselsdag. 

Inter-kapteinen publiserte nylig en video på Instagram. På rollelisten finner du en rekke kjente ansikter fra fotballverdenen, som gjør oppmerksomheten av det eksklusive slaget.

Her ser du nemlig klipp fra ungguttens liv på fotballbanen, akkompagnert av hilsener fra stjernene som skinner klarest på fotballhimmelen. Blant dem: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Luka Modric, Edison Cavani og Pailo Dybala m.fl.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Mauro Icardi, Inter-kaptein på lånt tid?

25-åringen har lenge vært koblet til en overgang vekk fra den italienske motehovedstaden, men enn så lenge forblir Inter-kapteinen å se i italiensk Serie A.

Lagets tidligere hovedtrener Gigi Simoni betrakter argentineren som klubbens største juvel, og hyller angriperens ferdigheter.

– Mauro er et fantastisk tilskudd for italiensk fotball, spesielt for Inter. Han er kapabel til å score på alle mulige vis, og det er få spillere som ham, sier Simoni, ifølge Sportbible.com.

Vieri misliker fokuset på Instagram

I november skrev for øvrig Pengespill.com om hvordan den tidligere Inter-stjernen, Christian Vieri, opplever spillernes fokus i dagens fotball.

Icardis seneste Instagram-innlegg vil sannsynligvis forsterke «oksens» meninger.

– I dag trenger du bare en god Instagram-konto for å være angriper. Du er ikke lenger avhengig av å score 30 mål, og det er heller ingen krav om nettkjenning hver søndag, sa Vieri til Radio Deejay.

Eks-kraftspissen spilte for til sammen 15 klubber i løpet av karrieren, og representerte Italia 49 ganger.

Vieri er flere ganger blitt sammenlignet med dagens største stjerne på San Siro – Icardi – men der fotballpensjonisten ikke liker parallellene som blir trukket.

– Icardi? Vi er veldig forskjellige. Jeg ville sloss med alle og scoret mer eller mindre 140 mål i Serie A. Jeg husker dem alle, selv sjansene jeg misset på, sier Vieri.

LES OGSÅ: – Nå må du ha Instagram for å være en god spiss

LES OGSÅ: Zlatan: – Han hadde størst innflytelse på min karriere

LES OGSÅ: City-stjernens festlige Twitter-svar til Donald Trump

LES OGSÅ: Fotballuniversets ti mest populære på Instagram

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Pål Magnus Tømmervold / [email protected]