Adonis Stevenson

Den kanadiske bokselegenden, Adonis Stevenson (t.v) ble lagt i kunstig koma etter å ha blitt slått knockout av Oleksandr Gvosdyk Foto: Mathieu Belanger/Getty Images

Historisk bokser lagt i koma etter knockout

Adonis Stevenson

Den kanadiske bokselegenden, Adonis Stevenson (t.v) ble lagt i kunstig koma etter å ha blitt slått knockout av Oleksandr Gvosdyk Foto: Mathieu Belanger/Getty Images

Før tittelkampen mot ukrainske Oleksandre Gvozdyk, var 41 år gamle Adonis Stevenson den eldste og lengst regjerende boksemesteren.

Men det som skulle forlenge den lykkelige historien om den meritterte idrettsstjernen, tok en brutal vending i tittelkampens 11.runde.

Gvozdyk slo Stevenson i gulvet foran sistnevntes hjemmefans i Quebec, som medførte at 41-åringen forsvant fra arenaen til et sykehus på båre.

Mandag morgen melder Sky News på sine nettsider at 41-åringens tilstand har gått fra kritisk til stabil.

Adonis Stevenson ligger i kunstig koma

Den hardt skadde bokserens promotør, Yvon Michel, uttalte etter kampen at den populære kanadieren nå får intensivbehandling, som også betyr at nasjonens bokselegende går en uviss fremtid i møte.

World Boxing Council (WBC) har tvitret om episoden som ryster bokseverdenen. Stevenson har vært innehaver av WBC-beltet i lett tungvekt i tidsrommet 2013-2018, og har forsvart tittelen ved flere anledninger.

Nederlaget for den ukrainske overmannen var det første i karrieren.

Får også hilsen fra Tyson Fury

Helgens mest omtalte bokser, Tyson Fury, er også blant de som ønsker Stevenson god bedring. Til kampsportmagasinet Scrapdigest.com uttaler han:

– Jeg håper Adonis Stevenson kommer seg og blir bedre, slik at han kan dra trygt og frisk hjem til familien.

LES OGSÅ: Twitter-bildene som avslører McGregor

LES OGSÅ: Får ikke utbetalt UFC-pengene

LES OGSÅ: Drømmer om fight foran 100 000 fans

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Pål Magnus Tømmervold / [email protected]