fotball2

HEFTIG GEVINST: Den norske fotballstarten startet med en ny storvinner. Illustrasjonsfoto/skjermdump

Heftig tippeteft ga storgevinst for nordmann

fotball2

HEFTIG GEVINST: Den norske fotballstarten startet med en ny storvinner. Illustrasjonsfoto/skjermdump

En norsk oddskunde fra Akershus jublet voldsomt for uavgjort mellom Stabæk og Lillestrøm. Resultatet var nemlig med på å gjøre ham 95 000 kroner rikere på et Coolbet-spill! 

Det var nemlig en av fem uavgjortkamper på nordmannens oddskupong, og ga utrolig nok mer enn 95 000 kroner tilbake på en satset 200-lapp, skriver Coolbet i en pressemelding.

– Strålende spilt. Kort og greit. Vi gratulerer vedkommende med en flott start på uken, sier Den siste bookmaker-talsmann Mikael Mellqvist.

Coolbet og norske storvinnere …

Det norskeide spilleselskapet er kåret til Norges beste bookmaker og kjent for å ha de beste oddsene, og norske storvinnere med jevnlige mellomrom.

Den norske fotballstarten startet med en ny storvinner, men vinnerkupongen var lenge i fare da og ble reddet av en utligning i 93. minutt.

– Vejle tok jo ledelsen etter 84 minutter mot AGF og det så ut å mangle den ene kampen, men i det 93. minutt kom den forløsende scoringen. Patrick Mortensen (kjent fra Sarpsborg 08) utlignet til 2-2. Det betydde over 95.000 kroner for denne norske kunden fra Akerhus, forteller Mikael Mellqvist.

Pål Magnus Tømmervold / [email protected]