FPL-mars-grønn

Gratis Fantasy-liga begynner i morgen

FPL-mars-grønn

Pengespill.com setter som vanlig opp en gratis liga i Fantasy Premier League når en ny måned begynner. Det skal som vanlig deles ut en ny fotballdrakt til den beste fantasy-manageren.

Trykk HER for å melde deg på, eller bruk koden 2025027-648489 direkte i spillet.

Etter at vi nå har unnagjort syv månedsligaer er det bare to igjen. Det er ligaen for mars, som har sin første serierunde allerede i morgen lørdag. Den har fire serierunder, og deretter venter finalen. Ligaen for april og mai er slått sammen til én, og går over de avsluttende seks serierundene i Premier League.

Alle starter med 0 poeng

Det som gjør Pengespill.com sine fantasy-ligaer spesielle er at de starter hver eneste måned med 0 poeng for samtlige spillere. Ingen av poengene du har samlet så langt i sesongen vil hjelpe deg noe. Alle starter helt likt, akkurat som de gjorde i august ved sesongstart.

Fordelen er at dette gir alle de som er hektet av i kampen om topplasseringer i diverse ligaer noe å spille om her kan være med på lik linje igjen. Et siste forsøk på å redde sesongen!

For hva passer vel bedre enn å runde av en skuffende sesong med en flunkende ny drakt fra favorittlaget ditt?

Meld deg på nå, og kos deg med fantasy de siste ukene av årets sesong!

Lik oss på Facebook – vinn premier!

For å vinne en premie må du like Pengespill.com på Facebook. Vinneren må ta kontakt med oss i løpet av to uker med navn og adresse, så sender vi drakten rett hjem i postkassen!

Det er kun lov å delta med ett lag per person, og derfor må navnet i Fantasy Premier League stemme overens med navnet som liker Facebook-siden. Premien kan ikke overdras, byttes eller veksles.

Kjetil Flåten / [email protected]