lomakin

Lokomotiv Moskva-spiller Alexey Lomakin (18) ble funnet død etter å ha vært savnet siden fredag kveld. Foto: Lokomotiv Moskva

Stortalent funnet død etter bytur

lomakin

Lokomotiv Moskva-spiller Alexey Lomakin (18) ble funnet død etter å ha vært savnet siden fredag kveld. Foto: Lokomotiv Moskva

Den russiske toppklubben, Lokomotiv Moskva, er i sjokk etter at en av rekruttene døde brått.

Russiske fotballsupportere er i sorg, etter at den 18 år gamle midtbanespilleren Alexey Lomakin ble funnet død. Unggutten hadde angivelig vært i festlig lag med en kompis i Moskva, men vendte aldri hjem i live, skriver dni24.

Stortalentet skulle etter planen overnatte i den meritterte klubbens lokaler, etter å ha gjennomgått legeundersøkelser.

Men mot alle rutiner, kontaktet han ikke sin mor og la dessuten igjen en ryggsekk i taxien. Siden er det uvisst hva som har skjedd.

Lokomotiv Moskva er i sjokk etter dødsfallet

En etterforskning skal nå fastslå hva som førte til talentets plutselige død. Det skriver Lokomotiv Moskva i en pressemelding.

Det er med sorg FC Lokomotiv meddeler at Loko U21-spilleren Alexey Lomakin er død i Moskva. En etterforskning er satt i gang. Tragedien er et sjokk, og FC Lokomotiv ønsker å uttrykke sin dypeste medfølelse overfor Alexeys familie og venner.

Så langt denne sesongen, hadde 18-åringen representert U21-laget tre ganger, på tross av sin unge alder. Det var derfor knyttet store ord til Lomakins fotballfremtid.

A-laget ligger per dags dato på 5.plass i den russiske toppdivisjonen, ni poeng etter Zenit.

LES OGSÅ: Ranieri ba Fulham-fansen slutte å synge om ham

Pål Magnus Tømmervold / [email protected]