FPL-januar-blue

Fergietime til topps med selvmål

FPL-januar-blue

Det ble en usedvanlig eksplosiv runde i Fantasy Premier League denne helgen. Få lag holdt buret rent, selvmålene rant inn, og det samme gjorde poengene til Mohamed Salah.

Nå var faktisk ikke Mohamed Salah den spilleren med flest poeng denne runden, men han var den spilleren som var valgt som kaptein soleklart flest ganger. De fleste som hadde andre kapteiner traff også ganske godt.

Topp 3 kapteinsvalg i runde 23:

44,7% – Mohamed Salah (Liverpool, 15 poeng)
9,8% – Paul Pogba (Manchester United, 8 poeng)
7,5% – Marcus Rashford (Manchester United, 8 poeng)

At langt over 60% av alle lag treffer på kapteinsvalget gjør at mange også får godt med poeng. Denne runden ble ikke gjennomsnittet spesielt høyt, men det var takket være at flere populære spillere dro til med minuspoeng!

Februar-ligaen begynner neste helg! Meld deg på vår liga nå ved å trykke her eller bruke koden 2025027-648456

Mange hadde også valgt å spille wildcard til denne runden. Totalt ble 341 353 wildcard aktivert. Ett av de var fra vår rundevinner Roger Bjelland. Han brukte det smart, og hentet blant annet inn Salah, Alli og Sané på midtbanen, samt Firmino og Jimenez på topp. Alle disse og flere til sørget for mye poeng, og totalten stoppet på 92 poeng for laget hans Fergietime FC. Her ser du laget:

Rundevinner GW23

Rett til topps på tabellen

De 92 poengene var nok til å sende Fergietime FC rett til toppen av tabellen med bare én serierunde igjen å spille. Ledelsen er bare på fire poeng, så det kreves enda en solid runde for at Roger Bjelland skal klare å stikke av med en splitter ny United-drakt. Dette er utfordrerne:

  1. 226 poeng – Fergietime FC, Roger Bjelland
  2. 222 poeng – FK Utbrent, Lars-Henrik Hanssen
  3. 216 poeng – #NoUseForAName, Lars Thomas Grastveit
  4. 212 poeng – ARJEI FC, Rune ARJEI Jenshus
  5. 204 poeng – Blakkeninhos, Magnus Blakstad
  6. 199 poeng – Sima, Ole-Kristian Hanebrekke
  7. 199 poeng – hatehatehatemoldeby, Benjamin Benden
  8. 197 poeng – EVENS HOTTENTOTSPURS, Even Evensen
  9. 195 poeng – FC Lysheim, Kristian Lysheim
  10. 194 poeng – Team Straume, Daniel Straume

Gjør deg klar for februar!

Om ikke ditt lag er på listen over er det antagelig lite å gjøre for sammenlagtseieren i januar-ligaen for din del. Da kan det kanskje lønne seg å se mot februar allerede nå. Bruk byttet, eller ikke bruk det, med februar-rundene i tankene. Stiller du litt bedre forberedt enn de fleste motspillerne dine kan det være nok til å sikre deg drakten til ditt favorittlag i premie!

For å melde deg på til vår gratis februar-liga kan du enten trykke her, eller bruke koden 2025027-648456.

Kjetil Flåten / [email protected]