FPL-februar-blå

Eliten har inntatt tabelltoppen

FPL-februar-blå

Bare en dårlig midtuke-runde kan hindre Henrik Tollefsen å bli vinner av februar-ligaen. Hans lag Eliten sikret seg det som ser ut som en trygg luke i helgens kaotiske omgang.

Med blank runde for både Manchester City, Chelsea, Everton og Brighton ble det en rotete runde, som for de aller fleste ikke ga allverden med poeng. At rundevinneren endte på 66 poeng illustrerer hvor tynt det var hos de aller fleste i denne 27. serierunden. En som klarte å utnytte det til sin fordel var Henrik Tollefsen med sitt lag Eliten. Han hentet 59 poeng, noe som var 24 poeng mer enn hans største utfordrer til månedsseieren, Andre Aasen og hans Mathopen Kjuagutta.

Les også: Holder ledelsen etter andre runde

Dermed holder Tollefsens elitelag en tilsynelatende trygg ledelse på 23 poeng før den avgjørende 28. serierunden. Det er på ingen måte avgjort, men han har ballen i egne hender. Skulle det holde helt inn vil Pengespill.com få gleden av å sende en Newcastle-drakt i Henriks retning.

Tabellen før siste februar-runde:

  1. 253 poeng – Eliten, Henrik Tollefsen
  2. 230 poeng – Mathopen Kjuagutta, Andre Aasen
  3. 222 poeng – Sim1 på rør, Simen Thomassen
  4. 220 poeng – Team MVG, Torbjørn Folgerø
  5. 219 poeng – Bone FC, Arne Bones
  6. 217 poeng – #NoUseForAName, Lars Thomas Grastveit
  7. 215 poeng – Schmellanitvåan, Thomas Flåten
  8. 215 poeng – FK Utbrent, Lars-Henrik Hanssen
  9. 215 poeng – Sisteplass, Åge Flønes Ravn
  10. 214 poeng – Sande FC, Stig Jone Sande

Rundevinner med 9 spillere

Laget som fikk flest poeng i helgens runde fikk faktisk bare poeng fra ni av sine spillere! Dette har skjedd de beste av oss, men det er sjelden kost at det holder til å vinne noe som helst. For Peter Vodrup og hans The Accelerators holdt det til en rundeseier, men dessverre kommer poengene litt for sent. Det er et stykke opp til toppen sammenlagt i februar.

Men, det kommer nye muligheter allerede til helgen! Da settes mars-ligaen i gang. Som alltid nuller vi ut poengene, og alle starter likt med 0 poeng. Den som samler flest poeng i løpet av mars vinner drakten til sitt favorittlag. Det er selvsagt helt gratis å være med.

Meld deg på mars-ligaen ved å trykke her, eller bruk koden 2025027-648489.

Her ser du The Accelerators, rundevinnere GW27

GW27

Kjetil Flåten / [email protected]