DreaKarlsen Sunday Million

Drea Karlsen har vært et kjent fjes i det norske pokermijøet i en årrekke. Her er hun i aksjon under poker-NM i Dublin. Foto: Poker.no

Drea Karlsen håvet inn i Sunday Million

DreaKarlsen Sunday Million

Drea Karlsen har vært et kjent fjes i det norske pokermijøet i en årrekke. Her er hun i aksjon under poker-NM i Dublin. Foto: Poker.no

Drea Karlsen (28) fikk en knallsterk åttendeplass i jubileumsutgaven av Pokerstars´ Sunday Million denne uken.

56 000 (!) spillere stilte til start i spesialutgaven av alle onlineturneringers mor denne helgen. Det er 12 år siden Sunday Million så dagens lys og i anledning jubileumet lokket pokerkjempen med 10 millioner dollar i garanterte premiepenger, med én million dollar (rundt åtte millioner norske) til vinneren.

Tidenes resultat for Drea Karlsen

Norske Drea fra Frøya og Trondheim forsyner seg godt av denne premiepotten. «Kaizerdrea» tok seg helt til finalebordet og plukker med seg 89 418 dollar til beskatning her hjemme i Norge. Hun har i en årrekke vært en sentral brikke i det norske pokermiljøet, men resultatmessig er dette helt på øverste hylle.

Les også: Hele programmet for poker-NM 2018 i Stokke

Drea Karlsen og kjæresten Vegard Granli har fått ekstra feriepenger.

– Dette er min soleklart beste cash i poker noengang, kvitrer trønderen på telefon når Pengespill.com ringer for å gratulere. Hennes største premie før dette var på 4300 dollar.

Hun konstaterer at hun nå har råd til en ny Mac og til en ørliten feiring under Coolbet Open i Tallin i neste uke.

 

– Akkurat det med Mac-en har vært en liten bekymring ettersom min gamle har tatt kvelden. Men nå blir det en ny.

Deler gevinsten

Det er flere som gleder seg over Drea Karlsens dype run i monsterturneringen: Hun var staket inn og deler gevinsten med vennen som spleiset på innkjøpet (215 dollar).

– Med en million dollar i førstepremie er det litt bittert at ikke jeg kom enda lenger, men jeg er selvfølgelig veldig glad, sier Drea, som møtte til dag to av turneringen mandag kveld med bare 20 big blinds.

– Jeg tenkte at her må det dobles tidlig, og det gjorde jeg. Så bygget jeg rolig i lang tid før jeg var oppe i noen dramatiske situasjoner. Med tre bord igjen spilte jeg opp med KK før en shortstack med AT gikk all in. Så gikk en tredje spiller over med TT, og jeg synte. Der har jeg fire outs imot og er i en veldig bra situasjon, men det kom A i flopp slik at jeg tapte til shortstacken og vant fra spilleren med tierparet. Det gjorde at jeg spilte på 60 millioner istedet for 200 millioner, forteller Drea Karlsen om actionen mot slutten.

Her skriver hun detaljert om sitt eventyr i Sunday Million.

Nederlanske Daenarys T. vant turneringen og 1 000 043.77 dollar.