Cecilia Brækhus

Råsterke Cecilia «The First Lady» er boksesportens ubestridte dronning. Foto: Getty Images

Laster inn på knock en Brækhus-triumf

Cecilia Brækhus

Råsterke Cecilia «The First Lady» er boksesportens ubestridte dronning. Foto: Getty Images

Bookmakerne tror Cecilia Brækhus tar sin 35 strake seier og befester sin posisjon som verdens beste bokser. – Vanvittig rutine vil gi ny Brækhus-triumf, mener ekspert

Natt til søndag er det duket for et hardtslående bokseoppgjør mellom Cecilia Brækhus (37) og Aleksandra Magdziak-Lopes (38). Ikke overraskende står «The First Lady» Cecilia Brækhus frem som storfavoritt blant både bookmakerne og folket i forkant av oppgjøret.

– Cecilia er verdens beste kvinnelige bokser. Hos oss står hun med en vinnerodds på 1.05 i forkant av oppgjøret. Det sier vel sitt om favorittstempelet. Brækhus er ubeseiret, råsterk og har en vanvittig rutine i disse storoppgjørene. Dette tror vi vil vippe kampen i hennes favør og sørge for at bergensjenta beholder sin posisjon som den ubestridte eneren i boksesirkuset, sier analytiker Fredrik Fodnes i spillselskapet ComeOn!.

Tar temperaturen på grasrota

Oddsmarkedet fungerer som en temperaturmåler på grasrota, og gir tradisjonelt sett en indikasjon på hva som blir utfallet av større nasjonale begivenheter. ComeOn! Setter fortløpende odds på hvilken av de to kvinnelige boksestjernene som ligger best an til å vinne boksekampen, og ComeOn! Cecilia Brækhus som storfavoritt i forkant av oppgjøret med en vinnerodds på 1.05

«The First Lady» Cecilia Brækhus har aldri tapt en proffkamp. 37-åringen har intet mindre enn imponerende 34 seire av 34 mulige. 9 av disse kampene har endt med knockout på motstanderen. ComeOn! tilbyr 2.50 i odds hvis Brækhus vinner ved å sende Magdziak i kanvasen natt til søndag.

ComeOn!-odds på Brækhus-triumf

Vinnerodds:

Cecilia Brækhus                      1.05
Aleksandra Magdziak-Lopes  5.70

Utfall av matchen:

Cecilia Brækhus             1.10
Aleksandra Magdziak     6.00
Uavgjort                        25.00

Hvordan kampen blir avgjort:

Cecilia Brækhus ved poeng eller avgjørelse              1.64
Cecilia Brækhus ved KO/TKO/Disqulification            2.50
Draw or Technical draw                                            25.00
Aleksandra Magdziak ved poeng eller avgjørelse      8.00
Aleksandra Magdziak ved KO/TKO/Disqulification  17.00

 

Redaksjonen / [email protected]