Aylar Stokkan Vi Menn

Aylar Lie hyllet sin konkurrent Preben Stokkan med disse bildene på Instagram Stories etter at han tok ledelsen i kampen om å bli årets pokerspiller i Norge. Bildene gjengis med Aylars tillatelse.

Aylar Lies frekke hilsen til Preben Stokkan

Aylar Stokkan Vi Menn

Aylar Lie hyllet sin konkurrent Preben Stokkan med disse bildene på Instagram Stories etter at han tok ledelsen i kampen om å bli årets pokerspiller i Norge. Bildene gjengis med Aylars tillatelse.

Aylar Lie og Preben Stokkan er involvert i en intens thriller om hvem som blir årets pokerspiller og vinner av Gullhånda i Norge.

Aylar Lie har i år som i fjor ledet i sammendraget gjennom store deler av året. Men i det som begynner å bli en adventtradisjon har Preben Stokkan sneket seg forbi henne på oppløpet, akkurat som han gjorde det i fjor. Han er nå den som har sanket flest rankingpoeng gjennom sine prestasjoner i pokerturneringer gjennom året. Dermed kan han vinne Vi Menns Gullhånda for andre året på rad.

Preben Stokkans sluttspurt fikk Aylar Lie til å legge ut bildene du ser over på Instagram Stories denne uka. De gjengis her med hennes tillatelse. Hun nøler ikke med å karakterisere sin rival som «Norges beste pokerspiller», selv om hun selv er svært nære rent poengmessig å kunne kalle seg det samme. Litt lenger ned kan du se stillingen i Gullhånda-racet.

Stokkan vant i fjor en dobbeltseier i Gullhånda kåringen da han ble kåret til årets spiller både i live- og online-kategorien.

Preben Stokkan og Aylar Lie. Hvem er din favoritt?

Pengespill.com sin Facebook-side kan du si din mening om hvem du tror og håper vinner Gullhånda 2018.

For selv om Stokkan har tatt ledelsen gjennom turneringsplasseringer under EPT i Praha nå i desember, er ikke dette avgjort. Aylar tilbringer julen i Las Vegas og gir seg ikke før de er ved mållinjen nyttårsaften.

– Jeg visste ikke at jeg bare lå 100 poeng bak, melder Aylar til Pengespill.com etter at hun postet sin hyllest til Preben Stokkan på Instagram.

– Jeg skal spille en rekke små turneringer og klinke til. Kampen er ikke over før 31. desember, fastslår Aylar Lie.

Aylar Lie: – Jeg har aldri hatt det bedre enn nå 

Stillingen i Gullhånda-racet

Hentet fra Vi Menn Pokers Facebook-side:

1 Preben Stokkan 3036,0
2 Aylar Lie 2906,6
3 Jon Kyte 2470,8
4 Robert Kaggerud 2407,6
5 Kjell Ove Dyb 1580,0
6 Espen Uhlen Jørstad 1309,0
7 Kornelius Lien 1258,0
8 Ali Saidy 1234,9
9 Henrik Tollefsen 1159,8
10 Børge Sandsgaard 1036,5

Redaksjonen / [email protected]