LillestromFeir_1000

Lillestrøm tapte bare én kamp i Toppserien 2018. Neste år regnes de som enda større favoritter.

– Aldri vært en klarere seriefavoritt i norsk toppfotball

LillestromFeir_1000

Lillestrøm tapte bare én kamp i Toppserien 2018. Neste år regnes de som enda større favoritter.

Spår at LSK blir enda mer suverene i Toppserien 2019.

I dag slapp spillselskapet NordicBet oddsen for neste års utgave av Toppserien, og LSK Kvinner er enorme favoritter til å ta en ny serietittel. Christer Johansen, som jobber med odds på norsk fotball i spillselskapet, forteller i en pressemelding at de ikke ser for seg at noen kan utfordre kanarifuglene:

– Lillestrøm er en større favoritt enn hva RBK var da de herjet som verst på herresiden. Det LSK har gjort i årets sesong er utrolig imponerende, og vi kan ikke se for oss at noen vil nærme seg Hege Riises jenter neste sesong. Det har aldri vært en klarere seriefavoritt i norsk toppfotball!

Lørdag spiller LSK cupfinale mot Sandviken på Telenor Arena. 

Vinneroddsen på Lillestrøm

Vinneroddsen på Lillestrøm er satt til 1.18, og det er rekordlavt for den øverste divisjonen både på dame- og herresiden. LSK vant årets serie med hele 13 poeng, og tapte kun én kamp i seriespillet. Arna Bjørnar og Klepp blir spådd som de største utfordrerne, men med en odds på henholdsvis 12.00 og 15.00 er de ikke vurdert som reelle konkurrenter.

– Før årets sesong trodde vi det skulle bli vesentlig jevnere enn det ble. Vi trodde Vålerenga skulle utfordre LSK, men Oslo-laget skuffet veldig, mens Lillestrøm viste seg å være mye bedre enn hva vi hadde forutsett. Hege Riise har bygd et utrolig godt lag som bare blir bedre og bedre. Det fremstår utenkelig at noen skal kunne utfordre LSK om seriegullet i Toppserien 2019, avslutter Johansen i pressemeldingen.

I bunnen spås blant annet den tradisjonsrike klubben Trondheims Ørn. Trønderne var lenge en maktfaktor i norsk kvinnefotball, men har de siste sesongene ikke markert seg positivt i Toppserien. Lyn som berget plassen med å slå Grei i kvalik tippes også nest sist kommende sesong. Helt sist finner man nyopprykkede Fart.

Vinnerodds for Toppserien 2019


LSK Kvinner – 1.18
Arna Bjørnar – 12.00
Klepp – 15.00
Vålerenga – 25.00
Avaldsnes – 25.00
Sandviken – 35.00
Røa – 50.00
Stabæk – 50.00
Kolbotn – 75.00
Trondheims Ørn – 100.00
Lyn – 200.00
Fart – 350.00

Redaksjonen / [email protected]