Old Trafford

DRØMMENES TEATER: Det intense stemningen inne på Manchester Uniteds hjemmearena, Old Trafford, har forsvunnet med årene. Nå tar klubben grep i samarbeid med de ivrigste tilhengerne.

Manchester United topper laget – også blant fansen

Old Trafford

DRØMMENES TEATER: Det intense stemningen inne på Manchester Uniteds hjemmearena, Old Trafford, har forsvunnet med årene. Nå tar klubben grep i samarbeid med de ivrigste tilhengerne.

Ifølge britiske medier kommer Manchester United neste sesong til å åpne en seksjon på Old Trafford, forbeholdt de mest dedikerte og syngende supporterne.

De røde djevlenes siste skrik i jobben med igjen å bli byen og fotballøyas sterkeste klubb, handler verken om underskriften til en permanent manager eller en stor spillerovergang.

Snarere dreier det seg om at en del av tribuneseksjonen Stretford End på Old Trafford – fra og med 2019/20-sesongen – skal bestå av hjemmesupportere som synger av full hals. Dette i et forsøk på å løfte den hardt kritiserte stemningen på arenaen.

Ifølge 90min.com kommer den verdenskjente storklubben også til å fryse prisene på sesongkort for åttende år på rad. Ventelisten består per dags dato av over 100 000 United-supportere.

Ole Gunnar Solskjærs kolleger i administrasjonen har ifølge rapportene jobbet en god stund i samarbeid med forskjellige supporter-grupper. Formål? Å sørge for tiltak som gjør noe med atmosfæren på det som en gang var «drømmenes teater».

Jose Mourinho uttalte også, som United-manager, at det ikke ble sunget nok blant supporterne på Old Trafford.

– Rekesmørbrød-brigaden

Tilbake i år 2000, beskyldte det tidligere rivjernet, Roy Keane, deler av United-fansen for manglende interesse rundt laget. Eks-kapteinen påstod at mange tilhengere ikke ante hva som foregikk ute på gresset.

– På bortekampene er supporterne fantastiske, jeg vil kalle dem «hardcore fans». Men hjemme på Old Trafford tar de heller noen drinker og spiser rekesmørbrød. Uten å få med seg det som skjer på banen, sa Keane, ifølge Goal.com.

Her er oddsen på de mest populære resultattipsene før onsdagens Mesterliga-oppgjør mellom PSG og Manchester United.

Kilde: Oddschecker.com

LES OGSÅ: To navn skiller seg ut i Real Madrids trenerjakt

LES OGSÅ: Liverpool-legenden som nesten stoppet Pep Guardiola

LES OGSÅ: Gubben gikk bananas etter Liverpool-triumfen

Pål Magnus Tømmervold / [email protected]